Petrolul Ploiesti

Razvan Lucescu: “Dinamo Zagreb e favorita pe hartie”

Antrenorul Razvan Lucescu a prefatat, miercuri, intalnirea din playoff-ul Europa League cu croatii de la Dinamo Zagreb si spune ca acestia sunt favoriti potrivit calculelor hartiei prin prima experientei superioare in cupele europene.

“Poate ca nu au acealsi joc de echipa ca Viktoria Plzen, dar joaca cu liniste pentru ca domina foarte puternic campionatul croat. Printr-o rezolvare individuala pot castiga meciul. Este greu de facut o comparatie. Au si ei problemele lor, iar noi trebuie sa fim atenti si sa reactionam repede. Nu trebuie sa le dam spatii si sa aiba posibilitatea sa joace spre poarta noastra. De asemenea nu trebuie sa pierdem mingi pe zona centrala pentru ca de acolo pot declansa contraatacuri periculoase. Fundasii lor joaca foarte ofensiv pe partea de atac. Ei au dificultatile lor, iar noi avem forta noastra. Calificarea nu se va decide aici, se va decide la Zagreb”, a declarat Lucescu intr-o conferinta de presa.

Tehnicianul Petrolului a vorbit si despre insemnatatea unei eventuale calificari in grupele Europa League.

“Suntem constienti ca suntem in fata unei performante pe care o doreste toata lumea. Si din punct de vedere financiar ar insemna si o mare gura de oxigen si pentru club. Vom face tot posibilul pentru a obtine calificarea”, a completat Lucescu.

Meciul Petrolul-Dinamo Zagreb se joaca joi seara si va fi live text pe onlinesport.ro de la ora 20:15.



Razvan Lucescu: “Dinamo Zagreb e favorita pe hartie”