Petrolul Ploiesti

Primul esec al verii pentru Petrolul Ploiesti

Echipa Petrolul Ploiesti a pierdut, marti seara, primul meci din seria amicalelor de vara.

“Lupii galbeni” s-au inclinat in fata prim-divizionarei sarbe FK Jagodina, cu 2-0 (1-0).

Formatia pregatita de Tibor Selymes a dominat inceputul meciului si a ratat in trei randuri deschiderea scorului prin Marinescu si Nepomuceno.

Sarbii au echilibrat treptat jocul si au reusit deschiderea scorului dintr-o lovitura de la 11 metri provocata de hentul lui Benga in careul propriu.

Nepomuceno a ratat egalarea in minutul 50 direct din lovitura libera, sutul sau trecand putin alaturi.

Cu 11 minute inaintea finalului o eroare in apararea petrolista a fost speculata de Radovic si acesta a stabilit scorul final.

Petrolul a bifat primul esec de la Zlatibor, aici unde va mai sustine un singur joc de pregatire pana la revenirea acasa. Programul “lupilor” a suferit o modificare, in sensul in care testul cu Borac Cacak, ce trebuia sa se dispute joi, a fost anulat, ramanand, in schimb, valabil meciul de vineri, cu Mladost Lucani, anunta site-ul oficial al prahovenilor.

Au evoluat pentru Petrolul in amicalul cu Jagodina: Pecanha (62 Cobrea) – Peteleu (55 Bova), Benga (55 Alecsandru), Faug-Porret, Chirita – Ropotan (55 Altama) – Nepomuceno (60 Milinceanu), Marinescu (cpt), Zoubir (65 Andre), Hassan (63 Gnohere) – Rusu.



Primul esec al verii pentru Petrolul Ploiesti