Petrolul Ploiesti

Pleaca Walter de la Petrolul?

Înfrângerea cu Steaua este doar o lovitura mica pe care Petrolul a primit-o. Adevarata lovitura s-a produs luni, când au iesit la iveala detalii care duc catre o posibila plecare a lui Florian Walter de la Petrolul Ploiesti.

Situatia petrecuta în vara la Universitatea Cluj s-ar putea repeta de aceasta data la Petrolul. Florian Walter este nemultumit de faptul ca autoritatile si-au retras sprijinul financiar si a întrerupt negocierile pentru cumpararea clubului de la Dan Capra.

"Se poate întâmpla ca la Cluj, domnul Walter sa-si ia jucariile si sa plece. La Ploiesti va fi revolutie!"
Vivi Rachita

"Florian Walter nu este patronul Petrolului, este doar presedintele Consiliului de Administratie. Înca nu a cumparat clubul de la Dan Capra, ramâne de vazut daca se va mai face aceasta mutare", a dezvaluit Vivi Rachita.
 
Marea nemultumire a lui Walter este lipsa de implicare a autoritatilor locale. În ultimele doua luni, echipa nu a mai fost sprijinita financiar, ba dimpotriva, autoritatile vor sa impuna o chirie la fiecare meci de acasa.
 
"Autoritatile s-au îndepartat de echipa si fac un apel pe aceasta cale. Nu mai exista un contract, nu se mai sponsorizeaza clubul, banii s-au evaporat. În plus, autoritatile vor sa puna o chirie de 10 mii de euro pe meci. Parteneriatul nu este respectat. Capra si Walter nu pot face performanta singuri", a mai spus Rachita.



Pleaca Walter de la Petrolul?