Petrolul Ploiesti

Adrian Mutu: “O mare dezamagire”

Adrian Mutu a marcat golul Petrolului in meciul cu Viktoria Plzen din turul 3 preliminar al Europa League, dar chiar si asa echipa ploiesteana nu a reusit sa se impuna. Mutu ramane optimist si spune ca Petrolul va merge mai departe in playoff.

“Eram in avantaj si era important sa terminam cu victorie acest meci. Am intalnit o echipa solida, dar am incredere ca vom face acolo un meci mare si ne vom califica”, a declarat Adrian Mutu dupa meciul tur cu Viktoria Plzen.

Mutu s-a bucurat pentru golul marcat in poarta cehilor si spune ca a primit cu profesionalism decizia antrenorului Razvan Lucescu de a-l lasa rezerva in prima parte a meciului.

“N-am mai jucat de multi ani in Europa, ma bucur pentru gol, dar sunt dezamagit pentru rezultat. Cred ca la varsta mea nu mai am nimic de demonstrat. Este decizia antrenorului si trebuie respectata. Trebuie sa ma si odihnesc ca am 35 ani”, a spus Mutu.

Atacantul celor de la Petrolul isi pastreaza optimismul pentru meciul retur si afirma cu incredere ca echipa sa va marca mai multe goluri decat cei din Plzen.

[news-108569]



Adrian Mutu: “O mare dezamagire”