Petrolul Ploiesti

Mircea Rednic n-are cu cine discuta prelungirea contractului la Petrolul

Antrenorul Mircea Rednic a declarat ca nu si-a prelungit contractul cu Petrolul Ploiesti din simplul motiv ca nu a avut cu cine sa discute din conducerea clubului prahovean.

"Nu s-a semnat prelungirea contractului meu, nu am avut cu cine sa discut. Este o situatie mai delicata in acest moment", a spus Rednic la Digisport.

Acesta a vorbit si despre problemele financiare existente la clubul din Ploiesti.

"Ne propunem sa castigam cat mai multe puncte in acest final de sezon. Sunt probleme financiare, deoarece unii jucatori si-au luat banii, iar altii nu. Preferam sa le dea la toti jumatate din bani", a mai spus Rednic.

In ceea ce priveste meciul cu Ceahlaul, incheiat la egalitate scor 1-1, tehnicianul prahovenilor a spus ca jucatorii sai trebuie sa fie multumiti cu remiza.

"Singurul lucru pozitiv este ca am ramas neinvinsi in deplasare. Am inceput bine prima repriza, ne-am creat ocazii clare, dupa care adversarul a castigat mai multe dueluri la mijlocul terenului. In repriza a doua am pierdut multe mingi, ne-am grabit sa ajungem la poarta. Trebuie sa fim multumiti ca am reusit sa egalam, dar este un rezultat echitabil".



Mircea Rednic n-are cu cine discuta prelungirea contractului la Petrolul