Petrolul Ploiesti

Mai multi investitori doresc preluarea clubului Petrolul Ploiesti

Intrat in insolventa si cu principalul finantator, Dan Capra, in spatele gratiilor, dar cu un potential urias si cu aspiratii la titlul din acest sezon, clubul Petrolul Ploiesti a trezit interesul mai multor investitori din afara Romaniei.

Daniel Chirita, un fost component al Petrolului, a dezvaluit ca in acest moment se poarta discutii pentru preluarea clubului ploiestean si ca in urmatoarele zile acestea se vor finaliza.

“Am inteles ca vor veni investitori foarte potenti. Sunt straini, nu romani”, a spus Chirita la postul sport.ro

Presa locala din Prahova anunta ca printre cei interesati sa preia Petrolul se numara si sirianul Nawaf Salameh, fondatorul si patronul unei cunoscute marti de bauturi alcoolice prezente pe piata din Romania.

Mai mult decat atat, Valerii Moraru, finantatorul Rapidului, spune ca investitori din Anglia si Rusia l-au intrebat despre posibilitatea de a intra in fotbalul romanesc si ca el i-a directionat catre Petrolul.

Urmatoarele zile sunt astfel decisive pentru viitorul clubului Petrolul, interesul fiind urias datorita pozitiei secunde pe care Petrolul o ocupa in clasamentul Ligii 1. Perspectiva unei participari in Liga Campionilor reprezinta principala atractie a posibililor investitori.



Mai multi investitori doresc preluarea clubului Petrolul Ploiesti