Petrolul Ploiesti

Hoban exclus din lotul Petrolului

Mijlocasul Ovidiu Hoban a fost dat afara din lotul echipei Petrolul Ploiesti dupa un incident petrecut in vestiarul gazarilor la finalul returului cu Dinamo Zagreb din playoff-ul Europa League.

Jucatorul in varsta de 31 ani a avut un conflict cu managerul echipei, Marius Niculae, si a fost exclus din lot de patronul Dan Capra.

Acesta a confirmat pentru presa locala din Ploiesti excluderea jucatorului care a cochetat si cu echipa nationala a Romaniei.

”Este adevarat, dupa meci, Mario a mers in vestiar si le-a reprosat lipsa de atitudine, lipsa de implicare. Mutu, Teixeira, Albin si ceilalti erau cu capetele plecate, suparati, iar Hoban a sarit la bataie la Mario. Nu se pot tolera astfel de lucruri. Pana marti, cand revin in tara, Hoban este exclus din lot!”, a spus Capra pentru Jurnalul Prahovean.

Hoban este considerat recidivist dupa ce anul trecut a avut “o iesire deplasata” la adresa antrenorului Razvan Lucescu in timpul meciului cu ACS Poli Timisoara.

Jucatorul a fost iertat la vremea respectiva, insa acum Capra nu mai este dispus sa tolereze derapajul lui Hoban si cel putin pana dupa meciul cu CFR Cluj acesta va fi exclus din lot.

O decizie finala va fi luata in cursul zilei de marti.



Hoban exclus din lotul Petrolului