Petrolul Ploiesti

Gigi Multescu despre Dinamo: “O echipa care a crescut frumos”. Nimic despre arestarea lui Capra

Petrolul Ploiesti o intalneste pe Dinamo, duminica seara live text pe onlinesport.ro de la ora 20:30, in derby-ul rundei a 16-a din Liga 1, iar antrenorul Gigi Multescu a vorbit despre aceasta confruntare intr-o conferinta de presa. Tehnicianul a evitat sa scoata vreun cuvant despre arestarea conducerii clubului in frunte cu patronul Dan Capra.

“Meciul cu Dinamo este important si greu. Important pentru ca urmarim cele trei puncte care sa ne tina acolo sus pe podium. Greu ca meci fara alte conotatii. Am jucat de multe ori contra lui Dinamo, nu este niciun fel de problema. Trebuie sa castigi jocul pentru ca cineva sa te respecte. Am mai castigat in fata lui Dinamo chiar si in Stefan cel Mare”, a declarat Multescu intr-o conferinta de presa.

“Pregatirea a decurs normal toata saptamana, cu participarea jucatorilor, atmosfera a fost. Lucrurile sunt in regula din acest punct de vedere. Nu suntem in regula din perspectiva accidentatilor si aici sunt putin mai mult suparat pe arbitri care ar trebui sa apere mai mult integritatea fizica a jucatorilor”, a completat tehnicianul gazarilor.

Multescu a facut referire si la Dinamo, echipa pe care a antrenat-o pana in toamna anului 2013, atunci cand a fost inlocuit cu Flavius Stoican. Intre timp nici acesta nu se mai afla pe banca lui Dinamo, echipa pregatita pentru al doilea meci de Ionel Danciulescu, un fost elev al lui Multescu.

“Dinamo este o echipa care a crescut frumos in ultima perioada, iar jucatorii lor tineri au crescut foarte mult. Au posibilitati de a ne pune probleme. Au un joc mai putin exact in aparare si vrem sa speculam acest lucru. Dinamo e o echipa periculoasa care de la mijloc in sus arata bine, au jucatori tehnici si de viteza”, este de parere Multescu.

“Ce sa spun despre Danciulescu? Este un antrenor tanara, este la inceput. Un invatacel si mai are multe de invatat”, a completat Multescu.



Gigi Multescu despre Dinamo: “O echipa care a crescut frumos”. Nimic despre arestarea lui Capra