Petrolul Ploiesti

Atacant belgian la Petrolul Ploiesti

Petrolul Ploiesti a reusit transferul unui atacant belgian de 31 ani pentru intarirea compartimentului ofensiv. Gruparea ploiesteana a fost singura echipa gazda care a castigat in prima etapa a returului, 1-0 cu FC Brasov prin reusita lui Felipe Teixeira.

In varsta de 31 de ani si cu o carte de vizita impresionanta, Mohamed “Meme” Tchite a venit la Ploiesti din postura de jucator liber, fiind convins de catre antrenorul Mircea Rednic ca Petrolul reprezinta, la acest moment, cea mai buna alegere pentru el dintre toate ofertele avute in ultima perioada.

Nascut la 31 ianuarie 1984 in Burundi, “Meme” Tchite este singurul fotbalist in activitate care a evoluat pentru toate cele 3 mari puteri ale fotbalului belgian, Anderlecht, Standard Liege si Club Brugge, avand cifre remarcabile si in perioada 2007-2010 petrecuta in Spania, la Racing Santander.

“Tchite este un varf de clasa si am mare incredere ca ne va ajuta sa ne indeplinim obiectivele. Are un nume important in Belgia si sunt convins ca se va remarca imediat si in campionatul romanesc. In absenta lui Toto Tamuz, aflat in recuperare, aveam mare nevoie de un atacant si sunt foarte bucuros ca Meme s-a alatura haitei noastre. Are un stil spectaculos, iar fanii nostri il vor indragi imediat”, a declarat Rednic despre noua achizitie a Petrolului pentru site-ul oficial al clubului.



Atacant belgian la Petrolul Ploiesti