Liga 1

Petrolul merge Sageata spre locul 2

Sageata Navodari si Petrolul Ploiesti au furnizat un spectacol agreabil, scor 2-3, duminica seara, intr-un meci programat in etapa a XXVIII-a a Ligii 1. Toate golurile au fost inscrise in prima jumatate de ora, Razvan Lucescu a calmat jocul in repriza secunda si a dus Petrolul (55 puncte) in coasta Astrei (56 puncte).

 

Meciul a inceput, practic, de la 1-0, dupa ce Milos Deletic l-a surprins pe Peterson Pecanha cu un sut senzational din afara careului, direct sub transversala (2).

Constantenii nu au avut timp suficient sa se bucure, caci Teixeira a restabilit imediat egalitatea, si cu largul concurs al aparatorului Florin Popa, care a deviat involuntar sutul portughezului.

Petrolul a intrat pentru prima data la conducerea partidei, in minutul 18, cand Teixeira a saltat mingea peste apararea Sagetii, iar uruguayanul a trimis peste Panagopoulos, nemaiavand nevoie de preluare.

Festivalul de goluri a fost continuat de Sorin Chitu, opt minute mai tarziu, dupa ce varful Sagetii a profitat de respingerea gresita a lui Pecanha si a pus piciorul din apropiere pentru 2-2.

La urmatorul atac, Njongo Priso a driblat scurt in careul advers si l-a invins pe Panagopoulos cu o executie la coltul lung, imparabila.

Faza meciului i-a apartinut lui Toto Tamuz, care a reusit sa treaca din preluare de Florin Popa, si nu oricum, ci cu pieptul, dar sutul a trecut putin pe langa poarta.

Chitu putea egala in startul reprizei a doua, insa mingea expediata de la aproximativ 20 de metri a mers peste poarta. Ploiestenii au inchis meciul foarte bine si au plecat cu toate punctele puse in joc.

SAGEATA: Panagopoulos - I. Filip, Fl. Popa, Cr. Munteanu, D. Lopez (Al. Tudose 35) - S. Pana, D. Johnson (Muzac 74) - Achim (M. Tigoianu 62), Deletic, Vezan - Chitu

Rezerve: Baican, Muzac, Iordache, Tudose, Tigoianu, Chiacu, Barbulescu

Antrenor: Catalin Anghel

PETROLUL: Pecanha - Alcenat (S. Achim 41), Manasse, Geraldo, Guilherme - Mustivar, De Lucas (Zicu 74)- Priso (Ov. Hoban 69), Albin, Teixeira - Tamuz

Rezerve: Povilas, Fernandez, Mutu, Hoban, Marinescu, Zicu, Achim

Antrenor: Razvan Lucescu

Arbitri: Sebastian Coltescu, Ovidiu Artene si Bogdan Velicu

Cartonase galbene: Achim 5, Al. Tudose 41, Deletic 65, Munteanu 65/ Priso 61, Pecanha 63

Cartonase rosii: - 

Stadion: Farul



Petrolul merge Sageata spre locul 2