Liga 1

Petrolul castiga la Timisoara si spera la un miracol. Grigoras n-a produs socul asteptat la Poli

Etapa a 4-a din playout a debutat, marti seara, cu duelul codaselor ACS Poli Timisoara si Petrolul Ploiesti, un meci al suferintei castigat de prahoveni cu 1-0.

Unicul gol al intalnirii de pe Bega a fost marcat de Victoras Astafei, jucator aflat la primul meci de la revenirea in tricoul celor de la Petrolul.

Excelent servit in careu de Ziani, Astafei a marcat in minutul 24 cu un sut la coltul lung.

Poli a avut trei sanse de a deschide scorul pana la reusita lui Astfei, cea mai mare dintre ocazii apartinandu-i spaniolului Javi Hernandez. Sutul acestuia in forta a trecut putin pe langa poarta in minutul 7.

Timisorenii au presat puternic la jumatatea reprizei a doua si Elek a trecut cel mai aproape de gol in minutul 62. Cobrea s-a intins si a respins de la prima bara.

Portarului de la Petrolul si-a salvat din nou echipa in minutul 90, cand a scos cu un plonjon de zile mari mingea deviata de Alexandru David.

Petrolul, echipa care nu mai castigase de zece meciuri si care nu batuse pe nimeni in deplasare in acest sezon, acumuleaza opt puncte si ramane lanterna rosie. ACS Poli Timisoara este urmatoarea in clasament, cu 15 puncte.

La banateni inlocuirea lui Florin Marin cu Petre Grigoras nu a produs socul asteptat in randul jucatorilor si pentru noua conducere tehnica se anunta o perioada extrem de incarcata.



Petrolul castiga la Timisoara si spera la un miracol. Grigoras n-a produs socul asteptat la Poli