Liga 1

Petre Grigoras, oficial antrenorul celor de la ACS Poli Timisoara

Petre Grigoras a ajuns la o intelegere cu oficialii clubului ACS Poli Timisoara pentru a prelua echipa ramasa fara antrenor dupa demiterea lui Florin Marin.

"Da, astazi 25.03.2016, Clubul Poli Timisoara si dl. Petre Grigoras s-au inteles ca incepand de maine, dl. Grigoras sa preia functia de antrenor principal al echipei, cu obiectivul ramanerii in Liga I. Dl. Petre Grigoras va sosi in Timisoara diseara, iar maine va face primul antrenament", a declarat Nicolae Robu, primarul Timisoarei, pe pagina personala de Facebook.

Acesta a mai adresat si un indemn suporterilor timisoreni sa vina aproape de echipa pe care o numeste "fanion" a orasului de pe Bega si care detine palmaresul istoric al Politehnicii.

"Haideti, dragi polisti, sa fim uniti in jurul echipei fanion a orasului, ACS Poli Timisoara, proprietarul palmaresului, dreptului asupra culorilor si numelui Politehnica in fotbal si, la ora actuala, si detinatorul exclusiv al dreptului de utilizare fara limita de timp a acestor valori, acum, la greu si sa o sustinem pentru ramanerea ei pe prima scena fotbalistica, astfel incat de la anul, sa putem demara un proiect cu tinta inalta performanta!", a mai scris edilul.

In varsta de 51 ani, Grigoras a mai condus-o pe ASA Tg.Mures in primele doua etape din acest an in Liga 1, dupa care a fost demis chiar inaintea ultimului meci din sezonul regulat.



Petre Grigoras, oficial antrenorul celor de la ACS Poli Timisoara