Liga 1

Pandurii, victorie la pas cu o echipa CSMS Iasi resemnata prea devreme

Pandurii Tg.Jiu a castigat, sambata dupa-amiaza, in fata celor de la CSMS Iasi, cu 3-0 (2-0), prin golurile marcate de Mihai Roman (2) si Ioan Hora. Pentru Iasi, echipa cu 7 puncte in trei etape, este prima infrangere a sezonului.

CSMS Iasi a dominat inceputul meciului, insa gazdele de la Pandurii au urcat liniile dupa primul sfert de ora si au marcat la primul reluare pe poarta.

In minutul 21, Anton a centrat in sase metri pentru lovitura de cap decisiva a lui Roman. Ca un atacant veritabil, jucatorul dorit de Steaua s-a inaltat fara probleme de langa Voicu si a trimis sub bara. Nicio sansa pentru Grahovac.

Nistor a amenintat si el poarta adversa, in minutul 32, cu un sut din actiune cu piciorul drept, dupa care gazdele au primit lovitura de la 11 metri la duelul dintre Voicu si Momcilovic.

Roman si-a asumat executarea penalty-ului, trecandu-si in cont dubla cu opt minute inaintea pauzei.

Iesenii au ratat o mare sansa de relansare a partidei cu doua minute inaintea pauzei, cand Gheorghe l-a gasit ideal demarcat in careul advers pe Grigorie, insa sutul acestuia din cadere s-a dus mult peste poarta.

Grigorie avea sa fie pastrat la cabine dupa pauza si inlocuit cu italianul Piccioni. Chiar si asa, CSMS Iasi a aratat un joc slab si in partea secunda, incasand un nou gol.

Hora a inchis practic tabela in minutul 55 cu un sut la coltul scurt din interiorul careului, un sut pe coltul portarului Grahovac, care nici el nu a excelat in meciul de la Severin.

De la stabilirea scorului de 3-0 jocul a scazut in intensitate, gorjenii avand tot interesul sa tina de rezultat in fata unei echipe resemnate parca prea devreme.

Pandurii Targu Jiu: Mingote - Ungurusan, Vasco, Sandru, Momcilovici - Anton (Pitian '64), Mrzljak - Radut, Nistor (Ciucur '70), Hora (Nicoara '78) - Roman. Antrenor: Edward Iordanescu.

CSMS Iasi: Grahovac - Voicu, Frasinescu, Mihalache, Tiganasu - Mitic, V. Gheorghe (Cretu '59) - Viveiros (L. Ganea '80), Grigorie (Piccioni '46), Bole - Golubovici. Antrenor: Nicolo Napoli.

Cartonas galben: Momcilovici '52

Arbitri: Istvan Kovacs (central) - Adrian Radu Ghinguleac, Ciprian Florin Dansa (asistenti) - Ionut Coza (rezerva)



Pandurii, victorie la pas cu o echipa CSMS Iasi resemnata prea devreme