Pandurii Tg. Jiu

Pintilii si Matulevicius recuperati pentru finala Cupei Ligii

Edi Iordanescu are motive de bucurie inaintea finalei cu Steaua din Cupa Ligii, doi dintre jucatorii sai de baza fiind recuparati in timp util pentru a fi trimisi in teren.

Jucatorii Mihai Pintilii si Deivydas Matulevicius au fost recuperati si vor putea fi folositi in partida de miercuri seara de pe Arena Nationala.

Mijlocasul Mihai Pintilii s-a refacut dupa ruptura musculara suferita la meciul cu Universitatea Cluj si a efectuat deja cateva sedinte de pregatire alaturi de restul lotului la Mogosoaia. Jucatorul de 30 de ani este apt pentru finala, dar fiind in urma cu pregatirea fizica, urmare a accidentarii suferite, are sanse mici sa intre ca titular contra Stelei, anunta site-ul oficial al gorjenilor.

Un alt jucator refacut dupa o accidentare este atacantul Deivydas Matulevicius. Acesta a trecut peste problemele la genunchi ce l-au facut sa rateze ultimele partide si ar putea intra si el pe teren in aceasta seara in functie de optiunile antrenorului. 

''Matulevicius e in programul echipei, se pregateste la 100%, dar vine dupa o perioada lunga in care nu a evoluat. E un pic dificil, tine si de strategia de joc'', a spus tehnicianul celor de la Pandurii.

In alta ordine de idei, Iordanescu nu poate conta pe atacantul Mihai Roman, acesta fiind suspendat din cauza cumului de cartonase galbene.

Mihai Roman, a acumulat trei cartonase galbene in Cupa Ligii in meciurile cu Gaz Metan Medias (optimi), Dinamo Bucuresti (semifinale, tur si retur) astfel ca nu va avea, din pacate, drept de joc pentru finala contra Stelei.



Pintilii si Matulevicius recuperati pentru finala Cupei Ligii