Pandurii Tg. Jiu

Pandurii se muta la Severin

Echipa de fotbal Pandurii Tg.Jiu se muta din aceasta vara pe terenul din Turnu Severin pentru disputarea meciurilor considerate acasa.

Aceasta deoarece arena proprie din Targu Jiu a intrat intr-un amplu proces de modernizare.

Chiar daca lucrarile nu vor afecta terenul de joc, acesta nu va mai putea fi folosit pentru jocuri oficiale ci doar pentru antrenamente, in masura in care lucrarile efectuate vor permite acest lucru, se arata intr-un comunicat publicat pe site-ul oficial al clubului.

Potrivit estimarilor initiale, durata lucrarilor la arena din Targu Jiu este de 18 luni dar, asa cum scriu si cei de la Pandurii, exista posibilitatea ca aceasta sa fie mai mare.

Din acest motiv conducerea clubului Pandurii Targu Jiu a luat decizia cautarii unui alt stadion care sa corespunda necesitatilor echipei si cerintelor Ligii I dar sa fie amplasat relativ aproape de Targu Jiu pentru ca suporterii sa poata urmarii jocurile de pe teren propriu din tribune. 

Contractul cu oficialitatile locale din Turnu Severin pentru inchirierea stadionului au fost semnate pentru sezonul 2015/2016, dar si pentru prima parte a sezonului 2016/2017.



Pandurii se muta la Severin