Pandurii Tg. Jiu

Nistor s-a speriat de propriile declaratii

Mijlocasul Dan Nistor a facut valuri la revenirea in Romania cu privire la motivele pentru care nu a jucat mai mult la Evian in prima liga franceza.

Nistor a spus ca nu a jucat mai mult pentru ca a fost roman, afirmatie pentru care a fost aspru urecheat de Ladislau Boloni, unul dintre cei mai buni cunoscatori ai fotbalului din Hexagon.

Ulterior Nistor s-a speriat de valurile create de afirmatia sa si a revenit printr-un comunicat pe site-ul oficial al echipei Pandurii.

"Referitor la declaratiile care au aparut in presa, vreau sa spun ca am fost inteles gresit. Nu m-am referit la faptul ca antrenorul nu ma baga in teren pentru ca as fi fost roman sau ca ar fi rasist asa cum a aparut in presa franceza, ci la simplul fapt ca eu nu am avut sanse sa joc si mi-ar fi fost mai usor daca as fi fost jucator francez. In acest fel si adaptarea mea ar fi fost mai rapida acolo din toate punctele de vedere. Imi pare rau ca vorbele mele au fost gresit intelese, nu am intentionat sa-i jignesc pe cei de la Evian si in special pe antrenorul Pascal Dupraz", a spus Nistor.

Jucatorul de la Pandurii nu a uitat sa-i replice si lui Boloni: "Referitor la parerile unor antrenori asa cum am observat ca a aparut in presa, cred ca dansii nu sunt in masura sa analizeze situatia nefiind pusi la curent cu aceasta. Pe aceasta cale vreau sa le multumesc celor de la Evian ca mi-au dat sansa sa joc intr-un campionat atat de important cum e cel francez si sper sa revin mult mai puternic acolo dupa imprumutul meu la Pandurii”, a mai spus Nistor.

Nistor va juca sub forma de imprumut la Pandurii pana la finalul actualului sezon, dupa care spera sa-si gaseasca un alt angajament.



Nistor s-a speriat de propriile declaratii