Pandurii Tg. Jiu

Mijlocas spaniol fost la Valencia a semant cu Pandurii

Echipa Pandurii Tg.Jiu l-a transferat pe mijlocasul ofensiv spaniol Armiche Ortega Medina, un jucator in varsta de 28 ani care a semnat un contract valabil pentru urmatorii doi ani.

Mijlocasul de 28 de ani, nascut la Las Palmas de Gran Canaria, a facut junioratul la Levante si si-a inceput cariera in 2008 la Las Pamas de unde a fost imprumutat in 2010 la Benidorm. In perioada 2011 – 2013 Armiche a evoluat pentru Valencia, club la care a ajuns la 22 de ani si la care a cunoscut consacrarea.

In 2013 a ajuns in prima liga din Grecia la Levadiakos si a jucat pana in 2015 cand a fost transferat de MKS Crakovia. In acelasi sezon s-a transferat la Barakaldo FC, club din Spania la care a evoluat pana in acest an si la care a marcat de patru ori in 27 de meciuri.
 
In cele 50 de meciuri jucate la Valencia noul jucator al celor de la Pandurii a marcat 10 goluri.
 
“Armiche e un jucator ofensiv cu scoala spaniola facuta la Valencia dar are si experienta primelor ligi din Polonia si Grecia. Il asteptam cu nerabdare la treaba!”, a declarat Narcis Raducan, presedintele celor de la Pandurii pentru site-ul oficial al clubului din Targu Jiu.



Mijlocas spaniol fost la Valencia a semant cu Pandurii