Pandurii Tg. Jiu

Eric: “Nu trebuia sa pierdem”

Eric de Oliveira, omul care a marcat un gol spectaculos conrta Fiorentinei, nu si-a putut ascunde mahnirea dupa pierderea meciului cu echipa italiana.

“A fost aproape perfect si am spus inca inainte de meci ca jucam cu bucurie. Am atacat, am avut ocazii si n-am marcat, iar echipele mari inscriu cand au ocazii”, a spus Eric la Digi Sport.

“Am luat doua goluri pe care nu trebuia sa le luam. Asta este, acum trebuie sa muncim pentru campionat si sa castigam meciurile care urmeaza”, a mai spus jucatorul brazilian.

Atacantul celor de la Pandurii Tg.Jiu a mai spus ca obiectivul pentru urmatoarele doua locuri ramane ocuparea locului al treilea.

“Noi vrem sa obtinem prima noastra victorie si sa nu terminam pe ultimul loc. Nu trebuie sa mai avem mentalitate de echipa mica. Suntem profesionisti si trebuie sa incercam victoria chiar daca jucam cu Real Madrid sau Barcelona”, a mai spus Eric.

Pandurii a pierdut cu Fiorentina, pe teren propriu, scor 1-2 (1-0), dupa ce a condus pana in minutul 85 dupa reusita lui Eric.



Eric: “Nu trebuia sa pierdem”