Pandurii Tg. Jiu

Echipa Pandurii ramane in picioare. Radut de la Steaua are usa deschisa

La Pandurii exista intrebari legate de o posibila desfiintare a clubului din cauza problemelor financiare. Eugen Parvulescu, preedintele echipei, a declarat joi seara ca situatia este stabila, insa a avut o ezitare cu ceea ce se va intampla din vara.

Parvulescu a negat ca pandurii s-ar putea desfiinta prin retragerea sponsorului si sindicatului minier. "Nu se va desfiinta ci va participa in acest retur in Liga 1. Nu sunt probleme financiare la echipa, jucatorii au banii la zi, mergem pana la finalul editiei 2013/2014 si cred ca si in viitor", a declarat acesta. "Pandurii este echipa minerilor, a energeticienilor, sunt niste ambitii aici si nu ma bag, dar cred ca lucrurile s-au lamurit astazi."

El a afirmat ca jucatorul Stelei, Mihai Radut, are usa deschisa la echipa in momentul in care isi rezolva situatia la Steaua. "Daca ma suna Radut sa vina la Targu Jiu si rezolva contractul cu Steaua vine la noi, nici nu se pune problema. Ma duc la Bucuresti si il iau. Astept doar telefonul lui Radut."

Radut vrea sa joace, la Steaua nu prea are loc, asa ca aceasta mutare s-ar putea oficializa in curand.



Echipa Pandurii ramane in picioare. Radut de la Steaua are usa deschisa