Pandurii Tg. Jiu

Cei de la Pandurii nu stiu ce i-a lovit in Ghencea: “Ne-am intrebat si noi”

Pandurii a plecat cu un sac de goluri din Ghencea, fiind o simpla partenera de antrenament pentru Steaua in etapa a 4-a a Ligii, dupa ce sezonul precedent se numarase printre echipele participante in cupele europene chiar in grupele Europa League.

Cele sase goluri marcate de Claudiu Keseru i-au lasat fara reactie pe gorjeni, iar Pandurii se afla intr-o situatie critica fara succes in acest sezon de Liga 1.

Doar doua puncte au adunat Pandurii in primele patru runde din egalurile cu CSU Craiova (1-1) si CFR Cluj (0-0).

“A fost o partida foarte greu de digerat pentru noi. Am inceput destul de bine, cu doua sau trei ocazii de a marca. Au urmat zece minute in care ei au marcat din trei ocazii simple care nu aratau nimic. Apoi a fost mai greu de revenit”, a spus Mihai Radut, mijlocasul celor de la Pandurii, dupa meci la Dolce Sport.

“Este greu de explicat un asemenea rezultat. Ne-am intrebat si noi in vestiar, dar nu gasim un raspuns. Nervii sunt intinsi la maxim, dar trebuie sa o scoatem la capat si sa mergem in continuare chiar daca este un rezultat umilitor. Important este ca fiecare sa constientizeze greselile facute”, a mai spus Radut”, a completat acesta.

Pandurii joaca runda urmatoare pe teren propriu cu Viitorul.

[news-108788]



Cei de la Pandurii nu stiu ce i-a lovit in Ghencea: “Ne-am intrebat si noi”