Liga 1

Pandurii si Viitorul lupta pentru un loc in playoff. Echipa lui Hagi n-a castigat niciodata pe terenul gorjenilor

Vecine de clasament dupa primele noua etape din sezonul regulat, Pandurii si Viitorul deschid, vineri seara de la 20:30, etapa a 10-a din Liga 1.

Din cele 11 meciuri directe jucate pana acum, Pandurii a castigat sase, iar Viitorul doar doua. Niciodata pana acum Viitorul nu a castigat pe terenul gorjenilor, obtinand doar trei remize cu acelasi scor, 1-1.

Ultimul astfel de rezultat a fost inregistrat chiar in acest an, la ultima vizita a dobrogenilor in Oltenia, un 1-1 in playoff-ul campionatului, dupa care Pandurii a castigat cu 2-0 la Ovidiu.

Cei de la Pandurii nu au mai castigat acasa cu Viitorul din 2 octombrie 2015, cand se inregistra un 1-0 in etapa a 13-a, ultima a turului din sezonul regulat.

Viitorul este neinvinsa in campionat din 28 august de la precedenta vizita in Oltenia (1-2 cu CS Universitatea Craiova). De atunci a obtinut doua victorii si un egal. Echipa lui Hagi a castigat in ultima deplasare de la Botosani, cu 2-1.

Pandurii vine dupa o infrangere la Iasi, 2-3, rezultat care a intrerupt o serie de doua victorii legate, un 3-1 afara cu Gaz Metan Medias si un 1-0 pe teren propriu cu ASA Tg.Mures.

Ambele echipe au marcat cel putin o data in ultimele trei meciuri, insa toate meciurile de acasa ale celor de la Pandurii pana acum au fost de sub 2.5 goluri. Cota de 1.76 pentru un meci de sub 2.5 goluri vineri seara.

Echipele probabile

Pandurii: Lazar - Pleasca, Pitian, Vasiljevic, Grecu - Obodo, Rauta - Antal, Sanmartean, Herea - Tucudean.

Viitorul: Rimniceanu - Benzar, Tiru, Brandan, Boli - Marin, Nedelcu, Purece - Chitu, Coman, Iancu.

Fortuna: Pariuri Pandurii-Viitorul (vezi aici toate cotele)

1

X

2

2,30

3,30

3,10



Pandurii si Viitorul lupta pentru un loc in playoff. Echipa lui Hagi n-a castigat niciodata pe terenul gorjenilor