Liga 1

Pandurii si Dinamo s-au anihilat in meciul direct. Hora, ratarea campionatului!

Intr-un duel pentru ramanerea in cursa locului al doilea la finalul sezonului actual, Pandurii Tg.Jiu si Dinamo Bucuresti au remiza, scor 0-0, intr-un meci in care golgeterul Ioan Hora a oferit ratarea actualului sezon in Liga 1.

Debutul meciului a stat sub semnul erorilor individuale in apararea lui Dinamo, erori de care jucatorii de la Pandurii nu au reusit sa profite. Mai intai Rotariu a pasat gresit si Hora a incercat un lob indraznet cu mingea aterizata pe plasa de sus a portii lui Cerniauskas. Un minut mai tarziu Hanca a pierdut mingea in propria suprafata de pedeapsa, iar Radut a cautat coltul lung cu un sut pe jos. Mingea s-a dus putin afara.

Gazdele au amenintat din nou poarta dinamovista in minutul 25 printr-o actiune extrem de dinamica finalizata de Droppa cu sut din afara careului prins de portarul dinamovist. Dinamo a replicat prin Romario patru minute mai tarziu, insa sutul acestuia dintr-o lovitura libera s-a dus peste poarta lui Stanca.

Rednic a mizat in partea secunda pe Essombe, jucator care n-a mai marcat de la finalul lunii februarie, insa intrarea acestuia in teren nu l-a facut uitat pe Gnohere, jucator cu evolutie extrem de stearsa in meciul de duminica seara.

Mai mult decat atat, echilibrul numeric s-a rupt in minutul 67, cand Romario a pus o mana pe Bunoza si intransigentul Alexandru Tudor a scos al doilea galben urmat de cartonasul rosu.

Faza la limita pentru apararea lui Dinamo in minutul 74 pe masura intensificarii actiunilor ofensive la poarta lui Cerniauskas. Fundasul Marc a respins in extremis in corner din fata lui Hora o minge pe care scria gol.

Acelasi Hora avea sa rateze in minutul 79 ocazia campionatului. Gasit fara marcaj in sase metri si doar cu un Cerniauskas ingenuncheat pe linia portii, atacantul de la Pandurii a trimis mult peste poarta. O ocazie fantastica pentru gorjeni de care acestia n-au reusit sa profite.

Pandurii au continuat sa forteze golul victoriei, dar rezerva Wellington a reluat imprecis cu capul din sase metri in urma unui corner obtinu de Nistor.

Cu acest rezultat ambele echipe se indeparteaza de locul doi in clasament, fiind acum la patru puncte de Steaua. In etapa urmatoare Pandurii joaca in meci direct cu Steaua pe Arena Nationala.



Pandurii si Dinamo s-au anihilat in meciul direct. Hora, ratarea campionatului!