Liga 1

Pandurii si Concordia trag cortina cu o remiza peste etapa a 13-a

In ultima partida a rundei a 13-a, una inceputa vineri seara cu derby-ul Steaua-Dinamo (3-0), echipele Pandurii Tg.Jiu si Concordia Chiajna au remizat, scor 1-1, prin golurile unor rezerve.

Serediuc a deschis scorul cu un sut la coltul lung dupa o prelungita faza de atac a oaspetilor.

Pentru gazdele din Targu Jiu a egalat scorul Shamsin la prima atingere de balon, acesta practic impinangand mingea in poarta din 3-4 dupa o centrare de pe stanga venita de la un alt jucator intrat in partea secunda, Shalaj.

Pandurii au mai avut un gol anulat la Mihai Roman pentru pozitie afara din joc in ultimele minute, decizia dovedindu-se corecta, iar partida s-a incheiat la egalitate spre nemultumirea spectatorilor gorjeni.

Cu sapte minute inaintea finalului primei reprize, atacantul Wellington de la Concordia a ratat ocazia campionatului. Gasit in fata portii de centrarea lui Bucurica, Wellington a pus latul si a trimis incredibil peste transversala. Nici sa vrei sa ratezi o asemenea ocazie si nu-ti iese de doua ori la fel.

Dupa o prima repriza mai degraba anosta, in partea secunda s-a jucat un fotbal mai spectaculos, ambele echipe iesind mai mult la joc. Predescu a prins gustul golurilor de la distanta dupa reusita din Cupa cu Otelul si a incercat un sut din afara careului in minutul 52.

Concordia a replicat pe contraatac prin Wellington si Dina, ultimul trimitand pe langa poarta un sut prin care a cautat vinclul.

Roman avea sa rateze in minutul 59 cea mai mare ocazie a celor de la Pandurii. Nicoara a centrat de pe stanga si atacantul de careu al gorjenilor a fost blocat de portarul Matache.

Schimbarile efectuate de cei doi antrenori s-au dovedit extrem de inspirate si jucatorii introdusi in partea finala a meciului au marcat si au creat fazele de gol pentru acest 1-1 inregistrat la ultimul fluier.



Pandurii si Concordia trag cortina cu o remiza peste etapa a 13-a