Liga 1

Pandurii si CFR Cluj trag cortina peste etapa a 7-a cu un meci nul

Etapa a 7-a s-a incheiat luni seara pe o ploaie torentiala la Severin cu un rezultat de egalitate intre Pandurii si CFR Cluj.

Un 1-1 care nu avantajeaza niciuna dintre cele doua formatii, dar care in final, dupa aspectul jocului, este rezultatul just.

Gorjenii au deschis scorul in minutul 35 la o faza fixa de la coltul terenului. Nu mai putin de patru clujeni au ramas blocati in sase metri si au privit impasibili cu mingea ajunge la Momcilovic si acesta o impinge in poarta de langa bara a doua.

Egalarea a venit cu un minut inaintea pauzei, Cristian Lopes reluand cu capul la coltul lung centrarea lui Thiago Lopes.

Cei de la CFR Cluj au trimis de doua ori mingea in bara prin acelasi jucator Beleck. Mai intai in minutul 29 si apoi in dupa pauza in minutul 58.

Pandurii au ratat si ei o mare ocazie in minutul 40 prin Mihai Roman. Excelent gasit cu o pasa printre de Dan Nistor, varful gorjenilor a scapat singur cu Traian Marc, dar a judecat gresit faza si a pierdut mingea in fata lui Tinc venit din spate la recuperare.

Pentru aceasta ratare Roman avea sa plateasca cu inlocuirea dupa primele 45 de minute, in locul acestuia fiind introdus Wellington.

Fostul jucator al celor de la Concordia Chiajna a trimis mingea in poarta cu o lovitura de cap in minutul 70, dar reusita nu a fost validata pe motiv de offside. O decizie cat se poate de justa a brigazii condusa de Ovidiu Hategan.



Pandurii si CFR Cluj trag cortina peste etapa a 7-a cu un meci nul