Liga 1

Pandurii rezolva meciul cu ACS Poli Timisoara in 45 de minute

Un meci redus practic la doar o repriza, una in care Pandurii a marcat de trei ori si Timisoara doar o data, iar gorjenii obtin trei puncte extrem de importante in perspectiva prezentei in playoff.

Dupa doar cinci minute de la startul partidei, la chiar prima actiune importanta a meciului, fundasul Cristi Sapunaru a deschis scorul cu o lovitura de cap din centrarea lui Nistor din lovitura libera.
 
Cinci minute mai tarziu gazdele arenei din Severin si-au majorat avantajul la centrarea lui Ciucur de pe dreapta, minge pe care Hora a transformat-o in gol cu latul din fata portii.
 
Pandurii puteau avea chiar 3-0 in minutul 15 la sutul lui Droppa, o minge trimisa in forta si care l-a obligat pe Kirschtein sa respinga in extremis.
 
In cele din urma s-a facut 3-0 in minutul 36, acelasi Hora reusind dubla cu un sut spectaculos din marginea careului.
 
Timisorenii au iesit la joc si au ratat cea mai mare ocazie a lor in minutul 44 prin Goga, lovitura de cap a acestuia trecand pe langa poarta.
 
Un minut mai tarziu Goga avea sa marcheze cu o lovitura de cap dupa centrarea lui Rufino din partea stanga.
 
In partea secunda cei de la Pandurii au jucat la conservarea rezultatului, in timp ce banatenii s-au chinuit fara prea mult succes sa mai modifice tabela.

Pandurii Targu Jiu: Mingote - Ungurusan, Sapunaru, Filipetto, Momcilovici - Mrzljak, Droppa - Radut, Nistor (Trifu '79), Ciucur (Munteanu '66) - Hora (Khalouta '73). Antrenor: Edward Iordanescu.

ACS Poli Timisoara: Kirschstein - Belu, Luchin, Scutaru, D. Popescu - Sarmov (Croitoru '46), Llorente, Goga - Barbut (Popescu '27), Rufino (Elek '66), Hernandez. Antrenor: Florin Marin

Cartonase galbene: Mrzljak '88 / Luchin '78

Arbitri: Sebastian Coltescu (centru) - Octavian Sovre, Aurel Onita (asistenti) - Marian Balaci (rezerva).

sursa foto: facebook.com/panduriics



Pandurii rezolva meciul cu ACS Poli Timisoara in 45 de minute