Liga 1

Pandurii profita de caderea Viitorului si revine pe podium

Victorie cu 2-0 in deplasare pentru Pandurii Tg.Jiu cu Viitorul in epilogul etapei a 7-a din Liga 1. Gheorghe Hagi nu a mai luat loc pe banca Viitorului si a preferat sa urmareasca meciul de la loja.

Un succes adus de golurile marcate in partea secunda de golgeterul Ioan Hora si de Dan Nistor dupa o superba faza ofensiva a oaspetilor.

Prima parte a jocului a fost una fragmentata cu putine ocazii de poarta. Fiecare echipa si-a trecut in cont cate o sansa de gol.

Cei de la Viitorul au ratat deschiderea scorului chiar in debut, in minutul 2, prin De Lucas. Mijlocasul spaniol a reluat peste poarta o minge respinsa in fata de Stanca la sutul lui Marin.

Pandurii ar fi putut intra in avantaj la cabine in chiar finalul primei reprize. Buzbuchi s-a opus providential la sutul lui Nistor din careu dupa un contraatac rapid al oaspetilor.

Gheorghe Hagi, doar patron la acest meci, a mutat din inaltul tribunei in debutul partii secunde mizand pe tinerii Ciobanu si Coman, doi jucatori pe care Viitorul se va baza mai mult sezonul urmator.

Tabela s-a modificat in minutul 52 dupa lovitura de cap magistrala a lui Hora. O minge care s-a dus la coltul lung si nu i-a lasat nicio sansa lui Buzbuchi.

Nistor a majorat avantajul gorjenilor in minutul 67 la capatul unei faze in care defensiva celor de la Viitorul a fost facuta sah mat.

Pandurii egaleaza pe Dinamo la puncte si revine pe locul trei in clasament. In acest moment, cu trei etape ramase pana la finalul playoff-ului, lupta pentru locul doi este mai incinsa ca oricand. Steaua are doar doua puncte in fata celor de la Pandurii si a lui Dinamo.



Pandurii profita de caderea Viitorului si revine pe podium