Liga 1

Pandurii pe podium in Liga 1 dupa 2-0 cu ASA Tg.Mures

Pandurii Tg.Jiu continua forma buna din ultima perioada si, dupa victoria de vineri seara obtinuta pe teren propriu in fata vicecampioanei ASA Tg.Mures, echipa gorjeana a urcat pe locul trei provizoriu in Liga 1.

Cu Edi Iordanescu revenit pe banca dupa suspendarea care l-a tinut la oficiala in ultimele doua meciuri, Pandurii au controlat meciul de la Severin reusind deschiderea scorului dupa numai 10 minute de la startul partidei.

Mihai Radut a luat o faza pe cont propriu si a driblat doi adversari inainte de a-i pasa decisiv lui Nicoara in afara careului. Acesta a prins un sut formidabil cu piciorul stang si Stancioiu n-a mai avut ce face.

ASA a trimis mingea in poarta in minutul 21 prin Ramiro Costa, atacantul care a impresionat in ultimele meciuri, dar reusita a fost invalidata pentru o semnalizare de offside de la margine.

Fundasul polonez Pawel Golanski a ratat cea mai mare ocazie a muresenilor in secventele de final ale primei reprize cand, dupa o patrundere in viteza pe dreapta in careul advers, a sutat in forta si mingea a intalnit stalpul din dreapta al portii gazdelor.

ASA a iesit mai mult la joc in partea secunda, dar cei de la Pandurii au tinut bine de rezultat, aratand o buna inteligenta a jocului.

Mai mult decat atat, gorjenii au marcat golul de 2-0 la capatul unei faze extrem de spectaculoase. Dan Nistor l-a gasit excelent demarcat pe Ioan Hora si acesta, scapat din marcajul lui Bejan, a marcat golul victoriei Pandurilor.

Oaspetii au incheiat meciul in inferioritate numerica dupa ce Luis Pedro, jucator intrat in partea secunda, a primit direct cartonasul rosu pentru un fault judecat de arbitru ca fiind in postura de ultim aparator asupra lui Munteanu.

Pandurii urca pe locul trei provizoriu in clasament cu aceasta a 5-a victorie in 11 etape, echipa lui Iordanescu acumuland 19 puncte, tot atatea cate are si Viitorul, a doua clasata.

ASA ramane la cota 17 puncte si aluneca pe cinci in clasament.



Pandurii pe podium in Liga 1 dupa 2-0 cu ASA Tg.Mures