Liga 1

Pandurii pe podium la finalul sezonului regulat in Liga 1

Echipa Pandurii Tg.Jiu a castigat, luni seara, pe terenul celor de la Viitorul, cu 3-1 si a facut un salt de doua locuri in clasamentul din Liga 1.

Gorjenii s-au impus prin reusitele lui Hora, Ropotan si Mrzljak, in timp ce pentru Viitorul a punctat Tanase. Toate golurile s-au marcat in partea secunda, dupa ce primele 45 de minute au fost cele mai slabe din acest sezon de Liga 1.

In urma acestui rezultat Pandurii au trecut peste Steaua si Viitorul in clasament, terminand sezonul regulat pe pozitia a treia dupa Astra Giurgiu si Dinamo.

Hora a deschis scorul la Ovidiu la patru minute dupa pauza cu un exterior care a gasit coltul lung la o demarcare de atacant veritabil in spatele fundasilor adversi.

Cea mai mare ocazie de gol pentru Viitorul a venit in minutul 56 la lovitura de cap a lui Boli. Portarul Stanca a respins in corner.

O minge pierduta in fata propriului careu de Nedelcu l-a pus in pozitie de finalizare pe Ropotan si fostul dinamovist nu l-a iertat pe brazilianul Pecanha pentru 2-0 in minutul 75.

Viitorul a reactionat imediat si a redus din diferenta prin Tanase cu o lovitura de cap dupa un corner.

S-a incheiat in cele din urma 3-1 pentru Pandurii, dupa ce Mrzljak a punctat in minutul 85.



Pandurii pe podium la finalul sezonului regulat in Liga 1