Liga 1

Pandurii ajunge pe doi in Liga 1 dupa victoria la limita cu ASA Tg.Mures

Fara un joc impresionant si cu trei obtinute printr-un autogol marcat de Belu Iordache in, Pandurii Tg.Jiu ajung la 15 puncte si urca pe locul doi in clasamentul din Liga 1.

Meciul de la Severin, unul sub asteptari din partea a doua echipe care au in loturi jucatori cu state vechi in primul esalon, a fost decis in minutul 66 de un autogol al lui Belu Iordache la centrarea lui Pleasca.

ASA Tg.Mures a ratat cea mai mare ocazie in minutul 70, cand Kuku a trimis in portarul Lazar din 4-5 metri la o centrare de pe dreapta.

Cei de la Pandurii trecusera de putin pe langa deschiderea scorului in finalul primei reprize la sutul lui Antal respins de portarul Mingote cu un reflex de zile mari.

Cu acest succes cei de la Pandurii ajung la trei victorii pe teren propriu in 2016. Mai au sase egaluri si doar doua infrangeri, ambele suferite in meciurile cu Steaua.

ASA Tg.Mures ramane o echipe extrem de slaba in deplasare cu o singura remiza in ultimele 11 meciuri, in rest doar infrangeri.

Pandurii si ASA Tg Mures se mai intalnisera de zece ori in Liga 1, de cinci ori au castigat oltenii, de trei ori au terminat la egalitate, in timp ce ardelenii si-au trecut in cont doua victorii.



Pandurii ajunge pe doi in Liga 1 dupa victoria la limita cu ASA Tg.Mures