Liga 1

Pandurii si Astra au terminat la egalitate intr-un meci disputat pe canicula

Pandurii si Astra Giurgiu au terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat duminica dupa-amiaza la Severin in etapa a 2-a din Liga 1.

Un meci desfasurat in conditii atmosferice speciale, cu aproape 40 de grade Celsius temperatura resimtita la nivelul terenului.

Cel putin in prima parte calitatea jocului a avut serios de suferit din cauza caldurii excesive, fazele de poarta fiind extrem de putine.

Finalul de repriza a fost mai animat, cu sutul lui De Amorim peste poarta in minutul 35, urmat de reluarea lui Hora in transversala (min.42).

Ionita a cautat si el poarta aparata in acest meci de Lazar, dar nu a reusit sa cadreze de la aproximativ 25 metri pozitie centrala.

Cei de la Astra au fortat in partea secunda prin introducerea lui Daniel Niculae, dar prima ocazie a apartinut gazdelor la sutul lui Voiculet deviat in corner de Boubacar.

Niculae si-a incercat si el sansa de la distanta in minutul 51, dupa care albanezul a trimis un sut centrare pe transversala gorjenilor.

Mare ocazie ratata de Astra in minutul 68 la patrunderea lui Niculae. Acesta a interceptat un balon in fata olandezului Buijs, dar a tras slab pe langa poarta.

Portarul gorjenilor Lazar s-a opus in minutul 73 deschiderii scorului cu o interventie spectaculoasa la sutul lui De Amorim, pentru ca in prelungiri Hora sa trimita pe langa poarta dupa o respingere gresita a lui Vangjeli.

Un meci care si-a gasit pana la urma ritmul optim in partea secunda, cand au aparut si ocaziile. La final un punct care nu multumeste nici pe departe campioana Astra, echipa invinsa in prima etapa acasa de Dinamo.



Pandurii si Astra au terminat la egalitate intr-un meci disputat pe canicula