Liga 1

Nimic la nimic intre CFR Cluj si Concordia Chiajna in prologul etapei a 21-a

Egal fara goluri vineri seara in Gruia intre doua echipe condamnate la playout si care au oferit un spectacol fotbalistic extrem de sarac.

Ilfovenii au dominat inceputul meciului si Valentin Lazar a ratat in minutul 12 singur cu portarul Cosmin Vatca. Acesta a avut o interventie de mare portar si a respins in corner.

Vatca o salva din nou pe CFR Cluj peste alte patru minute. Lazar a gasit un intreg bulevard pe flancul drept al apararii adverse si l-a servit o ideea prea in spate pe Marius Pena.

Singura faza notabila a gazdelor in prima parte a fost centrarea la intalnire a lui Jakolis in fata portii pentru Beleck. Camerunezul rateaza de putin intalnirea si mingea se duce afara.

In minutul 56 Nelut Rosu a trecut pe langa deschiderea scorul cu un sut care l-a intrebuintat serios pe Florin Matache.

Cei de la CFR Cluj au dominat meciul in partea secunde si au mai ratat o alta sansa buna de gol in minutul 63. Jakolis a centrat in sase metri si golgeterul Cristian Lopez a reluat incredibil cu capul peste poarta.

Cu zece minute inaintea finalului Beleck a fost pus in cursa cu o minge in adancime, dar Tincu a aparut de niciunde si a pus un picior salvator trimitand in corner.

Paun, jucator intrat la pauza in locul lui Vitor Bruno, a ratat ultima sansa a meciului cu un sut pe cadrul portii in bratele lui Matache.



Nimic la nimic intre CFR Cluj si Concordia Chiajna in prologul etapei a 21-a