Liga 1

Nimic la nimic in ASA Tirgu Mures-U Cluj

ASA Tirgu Mures si Universitatea Cluj s-au anihilat reciproc, sambata seara, intr-un meci din cadrul primei etape, in care calitatea suprafetei de joc a avut de suferit in urma ploii torentiale care s-a intins pe parcursul primei parti. 

Furtuna ce s-a abatut asupra orasului Tirgu Mures a dat peste cap socotelile televiziunii care a transmis acest meci, Look TV. Astfel, spectatorii au ratat momentul in care Ousmane N'Doye a pus in pericol poarta lui Veselovsky cu un sut plasat din marginea careului (5). 

La mijlocul primei reprize, Stancioiu a intervenit spectaculos in fata lui Boutadjine, care a cautat poarta de la aproximativ 30 de metri.

In minutul 30, Karim Boutadjine a trimis la o palma peste transversala din afara careului.

Actul secund a debutat cu foarfeca lui Dorin Goga, introdus la pauza in locul lui Janos Szekely, care a trecut putin pe langa stalpul din stanga lui Veselovsky.

Minutul 67 ne-a oferit o faza litigioasa in careul gazdelor, la capatul careia Kovacs a solicitat vehement lovitura de pedeapsa dupa un presupus fault comis de portarul lui ASA.

"Studentii" au fost mai proaspeti pe final, Sauvadet irosind doua sanse bune de a marca (76, 82). Stancioiu a fost de fiecare data exact in interventii.

ASA Targu Mures: Stancioiu - Velayos, Balaur, Bejan, Sepsi - N'Doye, Gorobsov (Zicu 80) - Szekely (D. Goga 46), Voiculet (Salageanu 71), Hora - Henrique
Rezerve: Botoser - Bumba, Zicu, Amauri, Goga, Salageanu, Feussi

"U" Cluj: Veselovsky - P. Jovanovic, I. Neag, Ninu, Musat - Bucsa, Costin - Boutadjine, Kovacs (Stojanovic 75), Viveiros (Sauvadet 63) - Jula (Mengolo 83)
Rezerve: V. Niculescu - Ciupe, Tarnacop, A. Lungu, Sauvadet, Stojanovic, Mengolo

Arbitru: Ovidiu Hategan

Cartonase galbene: Cl. Voiculet 16, Balaur 53, Sepsi 90+3/ Kovacs 34, Neag 35, P. Jovanovic 60

Cartonase rosii: -

Stadion: Trans-Sil



Nimic la nimic in ASA Tirgu Mures-U Cluj