Liga 1

N'Doye bate Botosaniul de unul singur

ASA Tirgu Mures s-a impus pe teren propriu in meciul cu FC Botosani, scor 2-1, gratie dublei semnate de senegalezul Ousmane N'Doye. Hadnagy a egalat cu zece minute inainte de final, insa N'Doye a convertit in gol centrarea de pe dreapta a lui Gorobsov, devenind omul meciului in cea de-a doua victorie pe teren propriu a tirgmuresenilor.

Pe fondul unui joc apatic, Fulop putea furniza deschiderea scorului undeva la mijlocul primei parti, cand, angajat fiind in careu de Croitoru, a asteptat prea mult sa traga, suficient ca Sepsi sa se replieze in defensiva si sa respinga in corner.

La poarta opusa, Hora a reluat peste poarta mingea centrata de pe stanga de Dorin Goga.

In minutul 28, gazdele au solicitat penalti la un presupus hent comis in careu de aparatorul Ngadeu. Arbitrul George Radulescu a vazut bine, trecand cu brio peste prima faza litigioasa a partidei.

Cu zece minute inainte de pauza, apararea Botosaniului a fost facuta sah mat dupa o combinatie in trei, pe traseul Hora-Zicu-N'Doye. Ultimul a scapat singur cu goalkeeperul oaspetilor si a punctat pentru 1-0.

Partea secunda a debutat cu cateva suturi de antrenament din partea botosanenilor, urmate de ocazia lui Hora, din minutul 66. Mijlocasul tirgmuresenilor a finalizat in forta, langa bara, evidentiindu-l pe Vasile Curileac.

FC Botosani a restabilit egalitatea, cu zece minute inainte de final, prin Hadnagy, dintr-o faza similara cu cea din care N'Doye si-a trecut numele pe lista marcatorilor.

Avea sa fie meciul lui N'Doye insa, dupa ce senegalezul a transformat in gol centrarea de manual, de pe dreapta, a argentinianului Nicolas Gorobsov.

ASA Tg. Mures: Stancioiu – Feussi, M. Constantin, Bejan, Sepsi – Hora (Amauri 73), N’Doye (cpt), Muresan, Zicu (Szekely 46) - Martins (Gorobsov 69), Goga

Antrenor: Adrian Falub

Rezerve: Viciu – Salageanu, Ammauri, Velayos, Gorobsov, Szekely, Voiculet

FC Botosani: Curileac – Homei (Anghelina 46), Tincu, Ngadeu, Acsinte – Croitoru, Danci, Vasvari, Fulop  (Ianc 80) – Batin (Hadnagy 63), Martinus

Antrenor: Leo Grozavu

Rezerve: Lazar – Ngankan, Anghelina, Sg. Oltean, Svichi, Hadnagy, S. Ianc

Arbitru: George Radulescu (Bucuresti)

Cartonase galbene: Muresan 44, N'Doye 86, Gorobsov 90/ Sg. Homei 33, Danci 43, P. Batin 59, Martinus 90+3

Cartonase rosii: -

Stadion: Transil

Spectatori: 4000



N'Doye bate Botosaniul de unul singur