Liga 1

Mutu se gandeste la meciul de retragere. Cum va arata ultima sa aparitie in fotbal

Revenit in Liga 1 la ASA Tg.Mures, echipa de la care spera sa prinda lotul Romaniei pentru EURO 2016, Adrian Mutu se gandeste serios la finalul carierei de jucator profesionist.

Ajuns la 37 de ani dupa o cariera impresionanta din toate punctele de vedere, Mutu s-a inscris la scoala de antrenori si se gandeste la cum va arata meciul sau de retragere.

"Ma gandesc la un meci intre ”nationala” Romaniei si Fiorentina. Sa joc cate o repriza pentru fiecare echipa. Bineinteles, pe National Arena", a declarat Mutu intr-un interviu acordat pentru revista Ligii Profesioniste de Fotbal.

Dupa experienta de la ASA Mutu se gandeste serios sa revina in India, acolo unde a evoluat la finalul anului 2015 pentru FC Pune City.

"Stiti ca este o dorinta a mea de a ma face antrenor, dupa ce inchei cariera de fotbalist. Ma duc la cursuri, dau examene, ca toata lumea. Dar, in primul rand, mai vreau sa joc. Pana in vara sau poate dupa o noua experienta in India, unde mi-a placut sa evoluez. Nu ma gandesc la o cariera de conducere, conducator de club, vreau sa raman in teren, imi place sa fiu cu echipa. Imi place prea mult fotbalul, vreau sa stau cat mai mult aproape de acest sport", a mai spus Mutu.

Adrian Mutu a primit numarul 10 la ASA Tg.Mures si are sansa debutului vineri seara contra celor de la Pandurii Tg.Jiu.



Mutu se gandeste la meciul de retragere. Cum va arata ultima sa aparitie in fotbal