Liga 1

Miriuta lasa CFR-ul la 5 puncte de Steaua

CFR Cluj a dat de pamant cu lanterna rosie a Ligii 1, CSMS Iasi, scor 4-0, in meciul de adio al lui Vasile Miriuta de la formatia din Gruia. Ivanovski cu o dubla, Tade si Jazvic l-au invins rand pe rand pe Caparco, autorul unei gafe monumentale la reusita de 2-0 a francezului Gregory Tade.

 

Fosta campioana a Romaniei a plecat ca din tun, cu un gol marcat dupa primele 5 minute de joc. Javzvic a patruns pe stanga si a centrat perfect pentru Ivanovski, care a reluat imparabil cu capul de pe tusa careului mic. 

La reluarea jocului, servantul Jazvic a finalizat slab in situatie de unu la unu cu italianul dintre buturile lui CSMS Iasi.

La mijlocul reprizei, Susic i-a pus pe tava un balon lui Alexandru Ciucur, incapabil sa prinda poarta lui Felgueiras de la limita careului mare.

Prima parte s-a incheiat cu Ionut Voicu agitand plasa laterala a portii lui Felgueiras, iesit gresit pe o centrare de la coltul terenului a iesenilor.

Introdus in repriza a doua Vasile Miriuta, golgeterul Gregory Tade a profitat de o neintelegere in defensiva oaspetilor. Caparco a iesit inexplicabil pe 16 metri, iar francezul i-a suflat balonul pentru reusita de 2-0 (67).

In minutul 75, arbitrul Florin Marcu le putea acorda lovitura de pedeapsa moldovenilor, dupa un fault comis de Felgueiras asupra lui Gabriel Bosoi, in marginea careului mic.

CFR Cluj s-a distantat la patru goluri intr-un interval de doar doua minute. Ivanovski (79) a realizat dubla, fiind urmat de Jazvic (81), ambii cu suturi precise la coltul lung.

CFR Cluj: Felgueiras - Ene, Susic, Rada, Camora - Monroy, Petrucci (Szilard 73) - Chanturia (Carp 56), Costea (Tade 46), Jazvic - Ivanovski

CSMS Iasi: Caparco - Bosoi, Munteanu, Plamada, Voicu - Olah, Cretu - Bole, Novac (Badic 65), Ciucur - Dobre (Crenganis 74)

Arbitru: Florin Marcu (Oradea)

Cartonase galbene: Rada 24, Ivanovski 61, Ene 75, Felgueiras 87/ Cretu 45, Novac 63

Cartonase rosii: -

Stadion: Dr. C-tin Radulescu (Cluj)

Spectatori: 4000



Miriuta lasa CFR-ul la 5 puncte de Steaua