Liga 1

Meciul Sportul - Steaua a ajuns la Tribunal. Alin Ratiu cere despagubiri pentru acuzele de blat

Fostul jucator al Sportului, actual al lui U Cluj, Alin Ratiu a avut joi termenul final la Tribunalul Bucuresti in procesul intentat unei publicatii care l-a acuzat in 2011 de blat la meciul contra Stelei.

Alin Ratiu a fost joi prezent la Tribunal, acolo unde a dat in judecata ziarul Gazeta Sporturilor pentru articolul de acum doi ani titrat "Ratiu nu mai are probleme cu banii de acum inainte". Titlul si continutul au fost centrate pe ideea ca Alin Ratiu nu si-a aparat sansele corect in meciul Sportul - Steaua, iar ros-albastrii au luat trei puncte pe erorile sale.

Dupa meci, s-a scris la acea vreme, Ratiu si-ar fi achitat leasingul pentru o masina Chrysler, desi inainte de asta se plangea in vestiar ca are probleme cu banii.

Joi, la Tribunal, Ratiu a fost intrebat de judecator daca este adevarat ca a afirmat inaintea meciului respectiv daca sta prost cu banii si daca dorea sa isi vanda masina Chrysler cu 10.000 d ee euro. Ratiu a raspuns negativ.

El a mai fost intrebat daca e adevarat ca toti colegii sustineau ca nu avea bani la acel moment si dorea sa isi vanda masina, iar Ratiu a raspuns ca din contra toti colegii au fost alaturi de el si au sustinut ca aceste lucruri nu sunt adevarate.

Ratiu a afirmat ca se considera denigrat si cere despagubiri financiare ca daune morale atat autorului materialului, cat si companiei care editeaza ziarul.

Instanta va ramane cel mai probabil in pronuntare si va anunta solutia solutia zilele acestea.



Meciul Sportul - Steaua a ajuns la Tribunal. Alin Ratiu cere despagubiri pentru acuzele de blat