Liga 1

Meci fara goluri intre Concordia Chiajna si Pandurii

Etapa a 11-a din Liga 1 s-a incheiat luni seara cu un meci fara goluri intre Concordia Chiajna si Pandurii Tg.Jiu, dar intalnirea nu a fost lipsita de ocazii de poarta.

Prima sansa de gol a apartinut gazdelor in finalul primei reprize, cand Bucurica a trimis in transversala dupa o urcare in careului advers.

Cu cinci minute inaintea finalului Obodo primea cartonasul galben la o faza petrecuta la centrul terenului, iar faza avea sa cantareasca decisiv in economia partidei.

Minutul 44 a adus sutul lui Constantinescu retinut de portarul oaspetilor. Partea secunda avea sa fie mai animata si prima ocazie a fost ratata de Concordia prin Gradinaru. Fostul stelist a trimis putin peste transversala din afara careului.

Lazar s-a opus in minutul 54 la sutul lui Buleica, jucator excelent lansat pe o zona centrala de pasa lui Buleica. Acelasi Lazar a avut o interventie de zile mari la lovitura de cap a lui Constantinescu din sase metri.

Tot gazdele au trecut aproape de gol in minutul 80 la sutul lui Rosu blocat in extremis de fundasul Vasilijevic. Patru minute mai tarziu Pena a pus latul din centrul careului la o minge trmisa de Gradinaru. S-a opus Pitian si Obodo a respins in corner.

Un minut mai tarziu Obodo vedea al doilea galben si parasea mai devreme meciul.



Meci fara goluri intre Concordia Chiajna si Pandurii