Liga 1

Marius Sumudica ar putea trimite titlul in Ghencea: "Nu pot sa ma dau la o parte"

Antistelist declarat inca de pe vremea cand era jucator in Liga 1, Marius Sumudica a ajuns in finalul acestei editii de campionat sa arbitreze cumva lupta pentru titlul de campioana.

Aflat pe banca celor de la Astra Giurgiu, desi a spus ca si-ar fi dorit sa-l prinda finalul sezonului la Chiajna, Sumudica spune ca va juca pe teren meciul cu ASA, chiar daca aceasta inseamna sa ajute Steaua.

"Nu pot sa ma dau la o parte. Niciodata. Ce sa fac? Sa le spun jucatorilor sa se dea la o parte ca sunt eu antistelist? Nu pot sa fac asta", a spus Sumudica la Dolce Sport.

ASA Tg.Mures conduce in clasamentul Ligii 1 cu un avans de doua puncte in fata celor de la Steaua, cand au mai ramas patru etape de disputat din actualul sezon.

Teoretic echipa ardeleana are un program mai dificil in finalul sezonului, iar cei de la Steaua mizeaza ca ASA sa se incurce cel putin intr-unul dintre meciurile ramase de jucat.

O astfel de sansa ar putea sa apara in penultima etapa cand Astra, echipa aflata in cursa pentru un loc europeana, intalneste formatia pregatita de Liviu Ciobotariu.



Marius Sumudica ar putea trimite titlul in Ghencea: "Nu pot sa ma dau la o parte"