Liga 1

LPF acuza "avocatii incompetenti ai lui Dumitru Dragomir"

Liga Profesionista de Fotbal a sustinut miercuri o conferinta de presa in care a explicat de ce alegerile acestui nu au fost validate de Curtea de Apel si ce se face pentru a se obtine recunoasterea lor.

Avocatul LPF a declarat miercuri ca decizia Curtii de Apel de a nu valida conducerea Ligii a dus ca LPF sa refaca documentele. El a dat vina pe "avocatii incompetenti ai lui Dumitru Dragomir".

"Hartiile au fost realizate de avocatii incompetenti ai lui Dumitru Dragomir. Acestia nu au mai actualizat Registrul Ligii, nu au mai actualizat organele de conducere, insa exista copii ale deciziilor luate la alegeri si acestea sunt clare. Pana la momentul de anulare sau suspendare a alegerilor LPF si FRF, domnii Iorgulescu si Burleanu sunt presedinti. Am reluat, repet, procedura de validare, stricata de avocati incompetenti", a spus avocatul.

Gino Iorgulescu a spus ca el este inca presedinte si ca alegerile din 2013 nu pot fi anulate oricum, ci doar daca sunt contestate de vreunul dintre cele 18 cluburi care au votat. "Adunarea Genarala a LPF poate fi anulata doar daca se face o contestatie din interior. Sigurii care pot contesta sunt reprezentantii celor 18 cluburi care au participat la vot, nimeni altcineva", a spus Iorgulescu.

Iorgulescu a castigat alegerile LPF din 2013 cu scorul de 11-7 in fata lui Dumitru Dragomir. El nu a fost validat de Curtea de Apel Bucuresti, nefiind la acest moment presedinte cu puteri depline in cadrul Ligii.



LPF acuza "avocatii incompetenti ai lui Dumitru Dragomir"