Liga 1

Lovitura teribila primita de Mihaita Nesu

Aflat in plin proces de recuperare pe langa George Ogararu in anturajul echipei Universitatea Cluj, fostul fundas stanga Mihaita Nesu a primit o veste cumplita in noaptea de duminica spre luni.

Tatal fostului fotbalist de la Steaua si Utrecht a ales sa-si puna capat zilelor, dupa cum reiese din primele informatii ale medicilor legisti.

Mircea Nesu, fost arbitru de fotbal, ar fi luat mai multe medicamente care in cele din urma au cauzat decesul sau, insa Mihaita Nesu contrazice aceasta ipoteza.

„Azi noapte a murit si tata. Nu s-a sinucis asa cum s-a anuntat. S-a stins dupa o saptamana la terapie intensiva, chinuit fiind de insuficienta cardiaca, respiratorie si renala. Dumnezeu sa-l odihneasca! Ma bucur ca m-am intors din Olanda si am putut fi langa parintii mei in ultimele lor luni. Sa-i mai supar putin cu obrazniciile mele...
E un an foarte trist, dar asta-i cursul vietii si cu ajutorul lui Dumnezeu depasim toate momentele grele. Multumesc tuturor pentru suport si celor din media care m-au cautat, sa ma ierte, dar sa ma inteleaga ca nu vorbesc cu ei", este mesajul lui Mihaita Nesu pe Facebook.

In varsta de 74 ani, Mircea Nesu a activat ca arbitru pana in 1986, dupa care a fost observator in cadrul Comisiei Centrale a Arbitrilor.

Pentru Mihaita Nesu pierderea tatalui sau este cu atat mai mare cu cat in primavara acestui an a pierdut-o si pe mama lui. Aceasta suferea de cancer de mai multi ani.



Lovitura teribila primita de Mihaita Nesu