Liga 1

Look TV a disparut de pe Romtelecom. Sefii sunt in vacanta, abonatii cu buza umflata

Abonatii Romtelecom au avut neplacuta surpriza sa constate ca de joi, 31 iulie, posturile Look TV si Look Plus au disparut din grila de programe a platformelor Dolce TV. Dupa cum se vede in imaginea de mai jos captata de noi pe 31 iulie, pe Dolce se afiseaza acest mesaj atunci cand dai pe canalele Look.

Aceasta dupa ce iubitorii fotbalului abonati ai companiei mai sus mentionate s-au putut bucura de partidele difuzate din Cupa Ligii si prima etapa a Ligii 1.

Astfel, in locul celor doua canale oficialii Romtelecom isi intampina abonatii cu un mesaj pe negru prin care ii asigura de cea mai rapida rezolvare a situatiei.

Prin targ umbla insa vorba ca negocierile dintre Romtelecom si cei de la Intel Sky Broadcasting, societatea care detine posturile Look, este in pom si pomul in aer, in sensul in care oamenii cu drept de semnatura din Romtelecom si Dolce Sport, Ovidiu Ghiman si Vlad Enachescu, ar fi plecat in concediu de odihna inainte de a incheia contractul deja redactat cu cei de la ISB.

Cei de la Look TV nu mai inteleg nimic si afirma ca negocierile dintre ei si Romtelecom fusesera incheiate de dinainte de startul campionatului si ca posturile Look trebuiau sa apara pe grila operatorului de cablu, lipsind doar semnatura sefilor. Care, iata, nu a mai venit, un gest dictat acestora de sus, de patronii care dau banii, nu de cei amintiti ma sus.

Directorul Romtelecom, Ovidiu Ghiman, arunca in aer relatia Look TV-Dolce Sport, cea care permite acestei din urma televiziuni de nisa (parte din grupul Romtelecom) sa preia meciuri din Liga I! Ghiman a disparut peste noapte in concediu, in Grecia, fara a semna contractul aprobat de Consiliul de Administratie al propriei companii, scrie site-ul ReporterVirtual.ro

Respectivul contract ar fi fost ratificat inca din 15 iulie si de aceea pana la semnarea lui posturile Look au ramas in grila Romtelecom, insa prin nesemnarea acestuia pana la 1 august intelegerea a ramas in coada de peste.

Nesemnarea contractului cu posturile Look Plus si Look TV va obliga proprietarul acestora, ISB, sa opreasca de urgenta furnizarea programelor catre Romtelecom si NextGen, iar abonatii acestora vor avea o surpriza cumplita in acest week-end, nemaiavand acces la meciurile din Liga 1 (de exemplu, Steaua – Universitatea Craiova, care s-a nimerit sa fie si fara spectatori, deci cu un interes crescut pentru telepectatori), mai scrie ReporterVirtual.ro

Lucru care de altfel s-a si intamplat in dimineata zilei de joi, 31 iulie, cand cei de la Romtelecom si-au intampinat abonatii cu mesajul prezentat in imaginea de mai sus.



Look TV a disparut de pe Romtelecom. Sefii sunt in vacanta, abonatii cu buza umflata