Liga 1

LIVE Gino Iorgulescu (LPF) sustine o conferinta de presa

De la ora 12:00 incepe o conferinta de presa la LPF sustinuta de Gino Iorgulescu. Detalii in timp real, mai jos.

12:29 "Adunarea Genarala a LPF poate fi anulata doar daca se face o contestatie din interior. Sigurii care pot contesta sunt reprezentantii celor 18 cluburi care au participat la vot, nimeni altcineva", a spus Iorgulescu.

12:20 "Pe 15 mai vor fi mai multe detalii despre drepturile tv", spune Iorgulescu fara a dori sa dea alte detalii depre cesionaarea acestora catre Sky Broadcast.

12:10 "Pana la momentul de anulare sau suspendare a alegerilor LPF si FRF, domnii Iorgulescu si Burleanu sunt presedinti. Am reluat, repet, procedura de validare, stricata de avocati incompetenti", a mai spus avocatul Ligii.

12:06 Despre starea alegerilor LPF.  Iorgulescu doreste sa clarifice presedintia Ligii si a FRF. Avocatul LPF sustine ca decizia Curtii de Apel de a nu valida conducerea Ligii a dus ca LPF sa refaca documentele realizate de avocatii incompetenti ai lui Dumitru Dragomir. "Acestia nu au mai actualizat Registrul, fara a se actualiza organele de conducere, insa exista copii ale deciziilor luate la alegeri".

12:06 Iorgulescu sustine ca numarul spectatorilor a crescut pe stadioane, dar fara sa dea cifre.

12:05 Iorgulescu vorbeste despre incidentele minore din ultima etapa din Liga 1.

12:03 Gino Iorgulescu s-a asezat la masa, conferinta incepe imediat.

12:00 Conferinta de presa va incepe in urmtoarele minute.



LIVE Gino Iorgulescu (LPF) sustine o conferinta de presa