Liga 1

Liderul Astra salveaza in extremis remiza cu ACS Poli Timisoara

Meci extrem de complicat pentru Astra Giurgiu, liderul autoritar din Liga 1, care a intalnit sambata seara pe teren propriu echipa ACS Poli Timisoara, formatia din subsolul clasamentului.

Giurgiuvenii au deschis scorul dupa doar 10 minute prin De Amorim, acesta finalizand din interiorul careului o pasa excelenta oferita de Alibec.

Zicu a restabilit egalitatea in minutul 30 cu un sut spectaculos din marginea careului la coltul lung.

Gazdele au marcat rapid dupa pauza, la doar doua minute, dar reusita lui Alibec a fost anulata pentru o pozitie corecta de offside.

Chiar daca au cedat deliberat centrul terenului si au acceptat dominarea, banatenii au fost capabili sa loveasca decisiv pe contraatac si Curtean a scuturat plasa in minutul 68 cu o lovitura de cap din centrarea lui Hernandez.

Astra s-a aruncat in atac si Budescu a ratat doua bune ocazii in minutele 69 si 76, pentru ca Alibec sa nu nimereasca poarta in minutul 85 dintr-o pozitie ce aparent a parut ideala, dar care ulterior a fost invalidata pentru un fanion ridicat de la margine.

In cele din urma acelasi Alibec a scos lovitura de la 11 metri din care Budescu a adus egalarea pentru Astra in minutul 87 cu un sut plasat.

Mai mult decat atat, in prelungiri gazdele au ratat de putin golul victoriei prin Florea, jucator scapat din marcaj dar care nu a gasit cadrul portii.

In cealalta partida disputata sambata in Liga 1, CFR Cluj si CSMS Iasi au remizat fara goluri in Gruia.



Liderul Astra salveaza in extremis remiza cu ACS Poli Timisoara