Liga 1

Liderul Astra Giurgiu pierde puncte la Iasi. Al doilea meci fara victorie

CSMS Iasi a incurcat duminica seara pe teren propriu liderul Astra Giurgiu in etapa a 21-a din Liga 1.

Cele doua formatii au incheiat la egalitate, scor 1-1, rezultat care nu ajuta niciuna dintre formatii in perspectiva obiectivelor din sezonul regulat.

Astra mai are doar doua puncte in fata celor de la Viitorul, in timp ce CSMS Iasi trece de CSU Craiova si egaleaza ASA Tg.Mures, echipe cu un joc mai putin fiecare.

Denis Alibec a deschis scorul in minutul 7 dupa o gafa impardonabila a lui Mihalache si l-a egalat pe Constantin Budescu in topul marcatorilor de la Astra. Atacantul giurgiuvenilor a patruns pe stanga in suprafata de pedeapsa si a inscris cu un sut sub transversala.

Cei de la CSMS Iasi au egalat inaintea pauzei prin Vasile Gheorghe, jucator ajuns la al cincilea gol in acest sezon. Onduku l-a servit ideal cu o pasa cu pieptul pe Voicu, iar acesta a centrat in careu. Vasile Gheorghe a dat pe langa minge intr-o prima faza, dar apoi s-a intors pe piciorul stang si l-a invins pe Silviu Lung.

Astra Giurgiu a incheiat meciul in inferioritate numerica dupa ce Felipe Teixeira a fost eliminat in prelungiri pentru cumul de cartonase galbene si va fi suspendat pentru meciul din etapa urmatoare cu lanterna rosie Petrolul Ploiesti.

Daca Astra se afla la al doilea egal consecutiv, dupa 1-1 cu Voluntari pe teren propriu, cei de la CSMS Iasi au ajuns la sase meciuri fara infrangere si ramane in cursa pentru calificarea in playoff.



Liderul Astra Giurgiu pierde puncte la Iasi. Al doilea meci fara victorie