Liga 1

Karamian: "Nu am mers la Steaua pentru ca erau probleme cu banii"

Mijlocasul lui FC Timisoara, Artiom Karamian, a afirmat ca transferul sau la Steaua a picat deoarece clubul din Ghencea intampina mari probleme de ordin financiar.
"Vrem sa luam ori campionatul, ori Cupa. Eu nu am primit nicio oferta inca. Vreau sa raman la Timisoara alaturi de echipa si de suporteri. Plec doar daca vine vreo oferta buna din strainatate. La Steaua nu am mers pentru ca erau probleme cu banii. Visul meu este sa ajung sa joc in Champions League", a spus Karamian la sportro.

Fotbalistul armean a mai afirmat ca nici situatia lui FC Timisoara nu este una prea buna, dar nu din motive financiare. Karamian spera sa il aiba antrenor pe Razvan Lucescu, insa acest lucru este imposibil din cauza regulamentelor.

"Situatia este grava pentru ca nu avem antrenor. Speram ca in retur sa jucam bine, sa ramanem sus pentru ca la anul vrem titlul. Eu sunt jucator si imi trebuie antrenor, unul cu care sa ne intelegem, sa mergem inainte. Mie imi place antrenorul Razvan Lucescu, insa nu cred ca vine, mai ales ca l-a cumparat pe Dani Coman. Ne dorim ca Mosul sa ne aduca cele sase puncte inapoi", a mai spus Karamian.

Onlinesport
Foto: politimisoara.com


Karamian: "Nu am mers la Steaua pentru ca erau probleme cu banii"