Liga 1

Ioan Niculae vrea suspendarea lui Razvan Burleanu din functie

Cel mai bogat patron din Liga 1, Ioan Niculae de la Astra Giurgiu, s-a sesizat din oficiu, sa spune asa, dupa declaratiile facute de Razvan Burleanu, presedintele FRF, la adresa arbitrului Istvan Kovacs, cel care a avut o prestatie sub asteptari la meciul ASA Tg.Mures-Steaua.

Intrebat pe chestiunea arbitrajului de la Targu Mures, Burleanu a subliniat ca se plaseaza mai degraba in zona suporterului de fotbal si a afirmat ca a fost “deranjat” de prestatia lui Kovacs si ca l-a oprit pe acesta de la conducerea unui amical al nationalei de tineret a Angliei.

Mai mult decat atat, Burleanu a promis ca “Istvan Kovacs  va sta multe etape pe banca” dupa prestatia sa de la Targu Mures.

Vorbele lui Burleanu nu au fost pe placul lui Ioan Niculae, iar patronul Astrei a cerut public suspendarea presedintelui FRF din functie, amenintand ca va merge chiar si pana la TAS daca se va impune.

[news-110317]

“Burleanu a facut afirmatii grave la adresa unui arbitru si trebuie suspendat din functie. Voi merge pana la TAS. Are iesiri nepotrivite la adresa celor care baga bani in fotbal, iar acum se pronunta in favoarea unei echipe”, a declarat Niculae.

Coincidenta sau nu, Burleanu a mai avut probleme in justitie si cu AJF Giurgiu, singura entitate de sub umbrela FRF care a contestat legitimitatea alegerilor din 5 martie 2014. In cele din urma Burleanu a fost confirmat pe postul de presedinte al FRF cu drepturi depline.



Ioan Niculae vrea suspendarea lui Razvan Burleanu din functie