FCSB

Becali explica transferul lui Parvulescu: "I-am facut-o lui Badea de la Dinamo"

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, ca a platit un 700.000 de euro plus TVA pentru transferul lui Paul Pârvulescu, de la Gaz Metan Medias, si ca a realizat aceasta achizitie pentru a se razbuna pe presedintele CA al FC Dinamo, Nicolae Badea.
"Pârvulescu a costat 700.000 de euro plus TVA, deci un milion euro. L-am luat pe Pârvulescu pentru a juca fundas stânga, în locul lui Latovlevici. Jucatorul a declarat în trecut ca este dinamovist, dar eu am vorbit cu el si mi-a zis ca spunea asta, deoarece Dinamo îl curta tot timpul.

"Important este ca a venit la Steaua si asta înseamna ca este stelist. Îl doream demult pe Pârvulescu, dar având în vedere ca era finul meu acolo, stiam ca îl vrea si Cristi Borcea, si nu puteam. Am si vorbit cu el acum zece minute si mi-a fost rusine, dar am avut motiv sa o fac. Nu i-am facut-o lui Borcea, i-am facut-o lui Badea", a spus Becali.

Oficialul stelist a mentionat ca a decis sa-l transfere pe Pârvulescu, care era dorit de rivala Dinamo, pentru a se razbuna pe Nicolae Badea, pe care îl acuza ca a trimis oferte gruparii FC Brasov pentru jucatorul Alexandru Chipciu, desi acesta ajunsese deja la un acord cu Steaua.

"Motivul mi l-a dat Badea. Daca el nu trimitea mesaje la Brasov, nu aveam cum sa fac asta. Badea a trimis oferte pentru un jucator care semnase deja cu Steaua. Ei trimiteau înca oferta la Brasov. Si atunci am zis, daca este vorba asa, hai sa fie unu la unu. Acum, Nicolae Badea poate trimite oferte în continuare", a precizat Becali.

El a adaugat ca mai doreste un singur jucator în aceasta iarna, pe Wesley Lopes, de la FC Vaslui. "Nu stiu daca impresarii i-au transmis oferta mea si vreau sa vorbesc eu cu Wesley", a spus Becali.

Mijlocasul Paul Pârvulescu de la Gaz Metan Medias a semnat, miercuri, un contract pe cinci ani cu gruparea FC Steaua, informeaza site-ul oficial al clubului patronat de Gigi Becali.

"Sunt foarte fericit pentru alegerea facuta, tot timpul mi-am dorit sa ajung la un club mare si sunt foarte bucuros ca am ajuns aici. De acum înainte totul va depinde de mine si de evolutiile mele. Sunt convins ca fanii ma vor primii foarte bine la echipa", a declarat Paul Pârvulescu pentru steauafc.ro.

Pârvulescu, 23 de ani, care poate evolua si pe postul de fundas stânga, s-a aflat si în atentia rivalilor de la FC Dinamo, antrenorul Liviu Ciobotariu declarând, tot miercuri, ca jucatorul de la Gaz Metan Medias se afla pe lista sa de achizitii din aceasta pauza competitionala.

Mediafax


Becali explica transferul lui Parvulescu: "I-am facut-o lui Badea de la Dinamo"