Liga 1

Incepe Liga 1. Se vor dobori recordurile? (infografic)

Liga 1 incepe pe 22 iulie si este gata de start pentru noi meciuri si goluri. Acesta va fi al doilea sezon regulat din istoria campionatului romanesc. Cel din 2015/2016 a stabilit primele recorduri, dar vor sta acestea in picioare si in campionatul acesta?


Click aici pentru graficul marit

Betano.com – cea mai noua agentie legala de pariuri online din Romania – a realizat un grafic cu recordurile oficiale ale Ligii 1 din sezonul trecut.

Cele mai interesante cifre ale sezonului regulat 2015/2016 se afla in graficul Betano, pe care va invitam sa il treceti in revista. Veti descoperi cate partide din cele 182 ale sezonului regulat s-au incheiat cu victorii, ce echipa a marcat cele mai multe goluri, cate penalty-uri au fost si cate s-au ratat, precum si alte date interesante. Toate sunt cifre exacte, oferite de Liga Profesionista de fotbal.

De asemenea, Betano va propune un set de pariuri speciale axate in special pe echipele Steaua Bucuresti si Astra Giurgiu, atat pentru sezonul regulat, cat si pentru intreg campionatul. Detalii despre ele, mai jos.

Punctele si golurile Stelei si Astrei

Astra a adunat 51 de puncte in sezonul regulat 2015/2016, acesta fiind recordul actual de puncte pentru o echipa din Romania in  prima parte de campionat. Steaua a strans  doar 44.

La capitolul goluri, Astra a avut la finalul campionatului un total de 62, iar Steaua 67.

Betano s-a gandit sa ofere cote pentru punctele si golurile celor doua echipe, in noul sezon.

Astfel, Astra are o cota de 1,87 pentru peste sau sub 48,5 de puncte in noul sezon regulat, in timp ce Steaua beneficiaza de aceeasi cota pentru peste sau sub 51,5, goluri.

La capitolul goluri, Astra are o cota de 1,87 sa inscrie in tot campionatul (sezon regulat + playoff) peste sau sub  56,5 goluri, iar Steaua are aceeasi cota pentru peste sau sub 59,5 goluri.

Pariurile speciale pentru Steaua sunt aici, iar cele pentru Astra aici. Toate cotele pentru Liga 1, atat meciurile etapei cat si toate peciurile speciale, le poti gasi aici.

Miza inapoi la 0-0

Dintre cele 182 de meciuri din sezonul regulat trecut, 17 s-au incheiat 0-0. Daca pariezi pe victoria unei echipe si pierzi pariul, dar meciul se incheie 0-0, atunci Betano isi ofera miza inapoi. Detalii despre aceasta promotie sunt aici.



Incepe Liga 1. Se vor dobori recordurile? (infografic)