Liga 1

Hattrick Marius Niculae si Vasluiul bate Chiajna

FC Vaslui a învins cu 3-0 Concordia Chiajna în meciul de pe teren propriu din etapa a 10-a, primul de la revenirea lui Viorel Hizo pe banca tehnica a moldovenilor. Toate cele trei goluri ale Vasluiului au fost marcate de Marius Niculae.

Dupa eliminarea din Cupa României, în fata mult mai slabei FC Botosani, Vasluiul a vrut sa se razbune în campionat, iar în cale i-a iesit Concordia Chiajna. Cu un nou antrenor pe banca, Viorel Hizo, moldovenii au dominat copios meciul, mai ales în a doua repriza.

Chiajna a reusit pe cât posibil sa mentina un joc echilibrat în majoritatea timpului, izbutind în acelasi timp sa puna si câteva probleme la poarta adversa prin Wellington. Însa vasluienilor nu le-a prea putut sta nimeni în cale, iar în minutul 24 Marius Niculae a deschis scorul cu un sut cu dreptul de la mijlocul careului, dupa ce Nita respinsese deja sutul lui Antal.

Tot Niculae si Antal au combinat perfect si la golul al doilea al galben-verzilor. De aceasta data Antal a pasat de lânga bara din dreapta în marginea careului mic si Niculae a sutat sec cu latul din 7 metri pentru 2-0.

Cu un moral si mai bun la iesirea de la vestiare, moldovenii au controlat fara sa forteze desfasurarea ulterioara a partidei. Si în minutul 58, Marius Niculae si-a trecut în cont hattrick-ul, profitând de o pasa venita de la un adversar pentru a suta apoi fara probleme pe lânga Nita.

 


Hattrick Marius Niculae si Vasluiul bate Chiajna