Liga 1

Gura mare de oxigen luata de Voluntari la Iasi

FC Voluntari obtine prima victorie din playout, un 1-0 in deplasare cu CSMS Iasi care urca pentru moment gruparea ilfoveana deasupra liniei retrogradarii.

Unicul gol al meciului a fost marcat de atacantul Adrian Balan in minutul 10 al partidei, faza la care gazdele l-au pierdut pe portaru Branko Grahovac.

Acesta s-a accidentat la ciocnirea cu Balan si a fost nevoit sa paraseasca terenul, in locul sau intrand italianul Alessandro Caparco.

Iesenii au ratat egalarea in minutul 20 la capatul unei faze pornite din propriul careu. Maftei a dat pe langa minge si gazdele au iesit vijelios pe contraatac. Cristea il serveste pe Bole ideal si jucatorul maghiar ramane unu contra unu cu portarul Calancea. Respinge portarul din Republica Moldova aflat la primul meci pentru Voluntari.

Trei minute mai tarziu Calancea s-a remarcat din nou la reluarea lui Golubovic din sase metri. Minge grea respinsa de portarul Voluntariului peste poarta.

A trei interventie decisiva a portarului din Republica Moldova debutant intre buturile Voluntariului a venit in minutul 25. Calancea a respins sutul lui Vasile Gheorghe.

CSMS Iasi a primit lovitura de la 11 metri in minutul 38 la cotul aplicat de Tiru lui Cristea, dar pentru a doua oara in acest sezon Golubovic a irosit de la punctul cu var.

Iesenii au cautat in zadar egalarea pe parcursul intregii reprize secunde, cea mai clara ocazie venind in minutul 60 la sutul lui Bole din interiorul careului respins la sacrificiu de Maftei in corner.

Atacantul Daniel Pancu a revenit pe teren la Voluntari in ultimele sapte minute.



Gura mare de oxigen luata de Voluntari la Iasi